1. Koti
  2. Aloita tästä
  3. Käytän tietokoneella
  4. Yleiskatsaus kalustonhallintapalvelun rakenteeseen

Yleiskatsaus kalustonhallintapalvelun rakenteeseen

Kirjauduttuasi Trackinno-palveluun osoitteessa service.trackinno.com pääset Kojelauta-sivulle, jolla näet yleiskatsauksen resursseistasi. Mikäli resursseja ei ole vielä lisätty kalustonhallintapalveluun, saat lisätietoja artikkelista Resurssit.

Sivun vasemmalla laidalla näkyvät kalustonhallintapalvelun perustoiminnot:

Asetukset-valikon saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi sivun oikeasta yläkulmasta. Valikosta löytyvät seuraavat toiminnot:

Huom.!

Hallintoon liittyvät asetukset eivät kuitenkaan oletuksena näy peruskäyttäjille (User), vaan niihin vaaditaan vähintään Manager-tason käyttöoikeudet.

Sivun oikeassa alakulmassa on seuraavanlainen painike:

Painiketta klikkaamalla saat auki chat-ikkunan, jonka kautta voit lähettää palautetta tai kysymyksiä Trackinnon tukipalveluun.

Meille kaikki palaute on tervetullutta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen support@trackinno.com.

<< Edellinen artikkeli