Tietokentät

Huom.!

Oletuksena tarvitset vähintään Manager-tason käyttöoikeudet Tietokentät-sivun tarkasteluun ja Administrator-oikeudet muokataksesi tietokenttiä.

Tietokenttien avulla hallitaan resursseihin, sijaintipaikkatyyppeihin, lappuihin ja oheistapahtumatyyppeihin liittyviä tietoja.

Tietokentät-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Tietokentät-sivulle pääset Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

tietokentat

Tietokentät-sivulla näet listan koko järjestelmän tietokentistä. Listan alkupäässä näet resurssien tietoihin liittyvät oletustietokentät (ID, nimi, haltija, tila, laput ja palautuspäivämäärä) harmaalla. Näitä kenttiä ei voi muokata tai poistaa.

Oletuskenttien jälkeen listassa olevat kentät ovat vapaasti  muokattavissa tai  poistettavissa. Voit myös lisätä uusia tietokenttiä. Nämä tietokentät ovat käytettävissä resurssien lisäksi myös esimerkiksi sijaintipaikkatyypeille, oheistapahtumatyypeille ja lapuille.

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden tietokentän lisääminen

Voit lisätä uuden tietokentän klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa +Uusi kenttä -painiketta. Anna tietokentälle nimi ja valitse kentälle tyyppi (esim. tekstikenttä tai päivämäärä).

uusi-tietokentta

Valitse Globaali, jos haluat tietokentän näkyvän kaikilla resursseilla.

Valitse Vaadittu, jos haluat, että kentän täytyy olla täytetty ennen tallentamista.

Takaisin sisällysluetteloon

Päivitetty viimeksi: huhtikuu 3, 2017