Tiedostot

Huom.!

Oletuksena tarvitset vähintään Manager-tason käyttöoikeudet Tiedostot-sivun tarkasteluun ja muokkaamiseen.

Tiedostot kuvaavat resursseille lisättäviä liitetiedostoja. Voit täydentää resurssin tietoja esimerkiksi lisäämällä resurssille käyttöohjeen tai kuvan.

Tiedostot-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Trackinno-kalustonhallintapalvelun Tiedostot-sivulle pääset Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

tiedostot

Tiedostot-sivulla näet listan resursseille lisätyistä liitetiedostoista. Liitteet voivat olla kuva-, ääni- tai tekstitiedostoja.

Voit etsiä tiedostoja listan yläpuolella olevan Pikasuodatus…-kentän avulla. Voit myös järjestää listan nousevasti tai laskevasti Nimen tai Lähetyspäivämäärän mukaan klikkaamalla sarakkeiden otsikoita.

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden tiedoston lisääminen

Lisää uusia tiedostoja resursseille klikkaamalla +Lähetä tiedostot oikeasta yläkulmasta. Voit raahata ja pudottaa tiedostoja sinisellä katkoviivalla merkityn laatikon sisään. Vaihtoehtoisesti voit klikata laatikkoa ja valita lisättävät tiedostot tietokoneeltasi. Tämän jälkeen klikkaa +Lisää resursseja ja valitse, mille resurssille/resursseille haluat kyseisen tiedoston/tiedostot lähettää. Viimeiseksi klikkaa Tallenna.

tiedostot-uusi