Sijaintipaikkatyypit

Huom.!

Oletuksena tarvitset vähintään Manager-tason käyttöoikeudet Sijaintipaikkatyypit-sivun tarkasteluun ja Administrator-oikeudet muokataksesi sijaintipaikkatyyppejä.

Sijaintipaikkatyypeillä määritellään palvelulla hallittavien sijaintipaikkojen rakenne.

Sijaintipaikkatyypit-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Sijaintipaikkatyypit-sivulle pääset Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

sijaintipaikkatyypit

Sijaintipaikkatyypit-sivulla voit  muokata,  poistaa ja lisätä sijaintipaikkatyyppejä kalustonhallintapalveluun. Voit luoda eri tasoisia sijaintipaikkatyyppejä, eli tyypeillä voi olla sekä ylä- että alisijaintipaikkatyyppejä. Esimerkiksi sijaintipaikkatyypillä Varasto voi olla yläsijaintipaikkatyyppinä Yksikkö ja alisijaintipaikkatyyppinä Varastohuone. Sijaintipaikkatyyppejä käytetään Sijaintipaikat-sivulla, jossa luodaan sijaintipaikkoja. Sijaintipaikkoja voidaan asettaa resurssien haltijoiksi.

Esimerkki

sijaintipaikkatyypit-esimerkki

Esimerkissä ylimpänä sijaintipaikkana on Tampere, jonka sijaintipaikkatyyppi on Yksikkö. Sen alisijaintipaikkana on Trackinno HQ, jonka sijaintipaikkatyyppi on Toimitilat. Esimerkissä Varasto on toinen Yksikön alisijaintipaikkatyyppi.

Trackinno HQ:n alisijaintipaikoiksi on asetettu Huone 2B, jonka sijaintipaikkatyyppi on Toimisto, ja Konferenssihuone, jonka sijaintipaikkatyyppi on Huone. Nyt jonkin järjestelmässä olevan resurssin haltijaksi voidaan lisätä esimerkiksi Tampereella sijaitsevan Trackinno HQ:n konferenssihuone.

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden sijaintipaikkatyypin lisääminen

Voit lisätä uuden sijaintipaikkatyypin klikkaamalla +Uusi sijaintipaikkatyyppi sivun oikeasta yläkulmasta. Lisää sijaintipaikkatyypille nimi ja valitse sille yläsijaintipaikkatyyppi. Voit jättää Yläsijaintipaikan tyyppi -kentän tyhjäksi, jos sijaintipaikkatyypillä ei ole yläsijaintipaikkatyyppiä. Voit myös lisätä tietokenttiä sijaintipaikkatyypille.

sijaintipaikkatyypit-uusi

Takaisin sisällysluetteloon

Päivitetty viimeksi: huhtikuu 4, 2017

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Tähän liittyvät artikkelit