1. Koti
  2. Käyttöohjeet
  3. Mobiilitoiminnot
  4. Ota käyttöön / Palauta käytöstä

Ota käyttöön / Palauta käytöstä

Ota käyttöön -toiminto

Resurssin valikosta voit ottaa resurssin käyttöön painamalla Ota käyttöön -nappia. Valitse aukeavalta sivulta haltija (oletuksena sinä itse), ja paina Ota käyttöön. Valitse palautuspäivämäärä ja paina Tallenna. Voit vielä halutessasi lisätä käytölle kuvauksen. Painamalla Näytä nykyinen käyttö pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan käytön tietoja.

ota-käyttöön

Palauta käytöstä -toiminto

Voit palauttaa resurssin käytöstä painamalla resurssin valikosta Palauta käytöstä -nappia. Valitse avautuvasta näkymästä, mille haltijalle (käyttäjä tai sijaintipaikka) palautat resurssin. Paina sitten Palauta käytöstä.

Päivitetty viimeksi: maaliskuu 6, 2017