Muutoshistoria

Trackinno-päivitys 1.1.88 (31.7.2017)

Uudet toiminnot:

• Muokkaa-painike lisätty suodatinlistaan: Voit nyt muokata lisäämiäsi suodattimia suodatinlistauksesta.

suodatin-muokkaus

Korjaukset:

• Useita bugikorjauksia

Trackinno-päivitys 1.1.46 (9.5.2017)

Uudet toiminnot:

• Resurssin valikko -sivulla mobiilissa Kommentit- ja Liitteet-napeissa näkyy nyt kommenttien ja liitteiden lukumäärät.

Screen Shot 2017-05-09 at 10.05.41

Parannukset:

• Mobiilissa aloitusnäytön Asetukset-napin nimi yhtenäistetty yläkulman valikon kanssa eli nimetty uudelleen Minun profiiliksi.
  • Työpöytäversion käyttäjän muokkaus- ja Minun profiili-sivut uudistettu kokonaan.
  • Lisätty käyttäjän omalle profiilisivulle puhelinnumero sekä työpöytä- että mobiiliversioissa.

Trackinno-päivitys 1.1.38 (29.3.2017)

Korjaukset:

• Korjattu dynaamisten henkilökenttien päivittyminen käyttäjän nimen muutoksessa.
  • Käyttöjen exporttiin lisätty tarkempia tietoja käytön resursseista ja haltijasta.
  • Työkaluryhmien palautus korjattu palauttamaan kaikki ryhmän valitut resurssit.
  • Poistetuista resursseista ei enää lähetetä muistutuksia.
  • Käyttöjen ja oheistapahtumien poistettujen resurssien muotoilua muutettu.

Trackinno-päivitys 1.1.36 (23.3.2017)

Uudet toiminnot:

• Chat tukipyynnöille nyt myös mobiilissa. Pääset käyttämään chattia valitsemalla “Tuki” mobiiliversion aloitusnäytöstä tai oikean yläkulman valikosta.

Korjaukset:

• Korjattu ongelmia excel exporttien kanssa.
  • Käyttäjän lisäyksessä ilmennyt virhe korjattu.

Trackinno-päivitys 1.1.30 (15.3.2017)

Uudet toiminnot:

• Lisätty mahdollisuus Sijaintipaikkojen nimien exporttaukseen. Toiminto löytyy Sijaintipaikat-sivun oikeasta yläkulmasta Uusi-painikkeen vierestä.

Parannukset:

• Tietokentät “Oletusvarasto”, “Ryhmä”, “Tagin tunniste”, “Tila” ja “Malli” pystytään nyt lisäämään exportattuihin kenttiin.
  • Palauta käytöstä -toiminto estetty, jos käytölle on tehty tallentamattomia muutoksia. Lisätty valinta, halutaanko loppumisajankohta muuttaa nykyhetkeen.

Korjaukset:

• Uusi valintatyökalu päivämäärän ja kellonajan asettamiselle.

uusi-datepicker

• Tarkemman suodattimen ominaisuushaku korjattu.
  • Korjattu oletusvaraston valinnassa ilmennyt virhe.
  • Käännetty exportatut kentät käyttäjän kielelle.

Trackinno-päivitys 1.1.26 (02.03.2017)

Parannukset:

• Organisaatio-termi muutettu Sijaintipaikaksi: Saamamme asiakaspalautteen perusteella olemme korvanneet palvelun termin ”Organisaatio” termillä ”Sijaintipaikka”. Lue lisää muutoksesta tästä uutisartikkelista.
  • ”Valitut suodattimet”-listan käytettävyyttä on parannettu. Lista on ulkoasultaan tiiviimpi ja se on pienennettävissä siten, että näytetään vain valittujen suodattimien määrä.
  • Resurssin tiedot näytetään käytöt ja oheistapahtuma listalla painamalla resurssin nimeä.
  • Haltijan tiedot näytetään oheistapahtumat listalla painamalla haltijan nimeä.

Trackinno-päivitys 1.1.24 (22.02.2017)

Parannukset:

• Parannuksia resurssiryhmä-toimintoon.

Korjaukset:

• Minun profiili -sivulla pieniä korjauksia.
  • Muokkaa käyttöä -sivulla resurssin “Näytä tarkemmat tiedot” -toiminto korjattu.

Trackinno-päivitys 1.1.21 (20.02.2017)

Parannukset:

• Resurssiryhmien toiminnallisuus uudistettu.
  • Käytön vienti (export) näyttää haltijan koko organisaatiopuun, jos haltija on organisaation osa (varasto).
  • Resurssin haltijan tietojen näkymää muutettu resurssilistalla.

Korjaukset:

• Resurssin mallin luonti korjattu mobiilissa.

Trackinno-päivitys 1.1.19 (13.02.2017)

Uudet toiminnot:

• Tukipyynnöt kätevästi chat-ikkunan kautta: Palveluun on tuotu entisen tukipyyntöpainikkeen tilalle chat-ikkuna. Chat-ikkunan saa auki oikean alakulman painikkeesta.

Parannukset:

• Resurssit-, Käytöt- ja Oheistapahtumat-listanäkymien valintaruutujen toiminnallisuutta laajennettu ja yhtenäistetty.
  • Lisätty erillinen valinta resurssin oletusvarastolle.
  • Lisätty Resurssit-, Käytöt- ja Oheistapahtumat-listojen näkymän asetuksiin ”Palauta oletusasetukset” -toiminto.
  • Resurssin tietojen ”Tallenna”-nappi tulee näkyviin resurssin tietoja muuttaessa.

Korjaukset:

• Korjattu Käytöt-listan ”Aktiivinen käyttö”-suodatin.
  • Korjattu resurssin tietojen ”Laput”-valinta useiden lappujen ollessa valittuna.
  • Kojelaudan ”Laput”-kuvaajan linkit korjattu.

Trackinno-päivitys 1.1.18 (02.02.2017)

Uudet toiminnot:

• Tietyn käyttäjän hallussa olevien laitteiden näyttäminen: Käyttäjälistalla on nyt linkki kunkin käyttäjän hallussa olevaan kalustoon. Linkkinä toimiva painike löytyy käyttäjälistan oikeasta reunasta.
  • Käytöt-listaus mobiilipuolella: Mobiilipuolelle on tuotu uusi ”Käytöt”-näkymä, josta voi listata kaikki käytöt sekä nähdä niiden tarkemmat tiedot. Myös käyttöjen luonti ja muokkaus on nyt mahdollista mobiilipuolella. Käytöt-listalle pääsee mobiilipuolen päävalikosta ”Käytöt”-painikkeesta.

Parannukset:

• Käyttäjän poistaminen ja viitteet: Käyttäjän poistoon on tässä vaiheessa lisätty ilmoitus, että käyttäjään liittyviä viitteitä ei poisteta. Käyttäjän viitteet resursseista saa listattua uudella ”Näytä käyttäjän hallussa olevat resurssit” -toiminnolla.
  • Parempi kalenteri päivämäärän valintaan mobiilipuolella: Mobiilipuolella päivämäärän valintaan on lisätty monipuolisempi kalenterinäkymä, jonka avulla päivämäärä voidaan asettaa helposti myös pidemmän aikavälin päähän.
  • Pikahaun tarkkuutta lisätty: Pikahakujen virhetoleranssia on vähennetty, jolloin hakutulokset tarkentuvat eikä läheltä liippaavia hakutuloksia enää tule näkyviin.
  • Käytön palautuspäivämäärän automaattinen päättely: Käytön palautuksessa palautuspäivämäärä asetettiin oletuksena tähän hetkeen. Toimintoa on muutettu siten, että palautuspäivämäärä asetetaan tähän hetkeen vain, jos palautuspäivämäärää ei ole asetettu tai se on asetettu myöhemmäksi kuin tämä hetki. Tämä mahdollistaa palautuksesta ilmoittamisen jälkikäteen.
  • Resurssilistan ”Näytä X kpl rivejä” -asetus muistiin: Resurssilistan ”Näytä X kpl rivejä” asetus jää nyt muistiin eli asetus säilyy, kun sivulle palataan seuraavan kerran.
  • Listojen järjestäminen: Resurssien ja käyttöjen listauksiin on lisätty järjestysmahdollisuuksia. Sarakkeet, joiden mukaan järjestäminen on mahdollista, näyttävät muista eroten painettavilta linkeiltä. Otsikon painaminen järjestää rivit kyseisen sarakkeen mukaisesti.

Korjaukset:

• Exporteissa myös pilkulliset ja pisteelliset numerot näkyvät nyt numeroina: Aiemmin pisteelliset ja pilkulliset numerot muuttuivat exporttauksessa luodussa Excel-taulukossa tekstiksi, mikä esti Excelin (tai vastaavan ohjelman) summaustyökalujen käytön. Tämä virhe on nyt korjattu.
  • Popup-blocker ei enää valita liitetiedoston avaamisessa: Liitetiedoston avaaminen ei enää vaadi popup-blockerin sallimista.
  • Palautuspäivämäärä Excel-vientiin: Nyt myös palautuspäivämäärä tulee mukaan, kun tiedot viedään Exceliin.
  • Vaakatasokirjautumisen helpottaminen mobiilista: Pienemmillä näytöillä vaakatasossa kirjautuminen ei ollut mahdollista, koska painike meni pois näkyvistä ja selaus (scroll) ei ollut mahdollista. Ongelma on korjattu sallimalla sivun selaaminen alaspäin, jolloin painike tulee näkyviin.
  • Käännösvirheiden korjauksia: Mobiilipuolella resurssin varauspäivämäärän valinnassa käännösvirheitä.
  • Resurssilistan pikahaku yläorganisaation mukaan: Pikahaku ei aiemmin osannut hakea haltijan yläorganisaatioiden mukaan. Tämä on nyt mahdollista.
  • Oletuskuvan automaattinen asettaminen hallintopuolelta: Työpöytä-puolella oletuskuvan automaattinen valinta ei toiminut oikein ensimmäisen kuvan lisäyksen yhteydessä. Ongelma on nyt korjattu.
  • Linkki mallilistalta aiheutti virheen: Mallin linkistä resurssilistalle aiheutunut virhe on korjattu.
  • Haltijan valinta mobiilissa korjattu: Haku haltijan valinnassa mobiilipuolella ei tuottanut oikeita hakutuloksia. Tämä virhe korjattu.
Päivitetty viimeksi: elokuu 1, 2017