Mallit

Huom.!

Oletuksena tarvitset vähintään Manager-tason käyttöoikeudet lisätäksesi uusia malleja.

Trackinno-kalustonhallintapalvelussa malleilla tarkoitetaan laitteiden, koneiden ja muiden resurssien malleja. Esimerkiksi organisaatiolla voi olla useita erilaisia porakoneita, ja Mallitietokentän avulla voidaan määrittää, mikä malli on kyseessä.

Mallit-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Mallit-sivulle pääset Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

mallit

Mallit-sivulla näet listan palveluun lisätyistä malleista. Voit Kalustonhallintapalvelu - Muokkaa malleja muokata, Kalustonhallintapalvelu - Poista malleja poistaa ja lisätä malleja palveluun. Listasta näet, montako kappaletta mitäkin mallia on rekisteröity kalustonhallintapalveluun ja mitkä niiden tilat ovat (saatavissa/käytössä).

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden mallin lisääminen

Lisää uusi malli klikkaamalla +Uusi malli Mallit-sivun oikeasta yläkulmasta. Lisää uudelle mallille nimi ja viimeistele klikkaamalla Luo malli.

mallit-uusi

Takaisin sisällysluetteloon

Hakusanat: malli, laitemalli, mallit, malleja, mallien, laitemallit, laitemalleja, laitemallien