Laput

Huom.!

Oletuksena tarvitset vähintään Manager-tason käyttöoikeudet Laput-sivun tarkasteluun ja Administrator-oikeudet muokataksesi lappuja.

Trackinno-kalustonhallintapalvelun laput kuvaavat muistilappuja, joita voi lisätä resursseille. Lappuja voivat olla esimerkiksi Vaatii huoltoa tai Tarkastettu. Laput näkyvät esimerkiksi Resurssit-sivun resurssilistalla ja resurssin tiedoissa.

Laput-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Trackinno-kalustonhallintapalvelun Laput-sivulle pääset Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

Laput-sivulla näet listan palveluun lisätyistä lapuista. Voit  muokata,  poistaa ja lisätä lappuja järjestelmään.

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden lapun lisääminen

Lisää uusi lappu klikkaamalla +Uusi lappu Laput-sivun oikeasta yläkulmasta. Lisää lapulle nimi ja valitse väri.

labels-new

Näytä hälytyksenä -toiminnon avulla voit korostaa lapun resurssilistalla.

Lisää tietokenttiä kalustolle, jolla on tämä lappu -toiminnolla voit liittää lappuun tietokenttiä. Esimerkiksi lapulle Vaatii huoltoa voidaan lisätä tietokenttä Huoltopäivä.

Takaisin sisällysluetteloon

Päivitetty viimeksi: huhtikuu 3, 2017