Kuinka luen Trackinno-tunnisteen?

Trackinno-kalustonhallintapalvelu hyödyntää QR-koodi- ja NFC-teknologioita. Voit siis lukea Trackinno-tunnisteen joko QR-koodi- tai NFC-lukijalla (huom. iPhonet eivät tue NFC:tä).

Voit käyttää lukemiseen joko 1) Trackinno Mobile -sovellusta tai 2) kolmannen osapuolen lukijaa, jos käytät Trackinnoa puhelimesi selaimessa.

1) Tunnisteen lukeminen Trackinno Mobile -sovelluksella

Pääset lukemaan Trackinno-tunnisteen painamalla sovelluksen aloitusnäkymästä Lue tagi, josta aukeaa Keräily-näkymä.

Jos käytössäsi on NFC-lukija, varmista, että se on kytketty päälle (saat sen päälle samasta paikasta kuin esimerkiksi WLANin tai Bluetoothin). NFC-lukija sijaitsee puhelimen takaosassa. Voit skannata tunnisteen viemällä puhelimen tunnisteen päälle.

NFC-luku

Jos käytössäsi ei ole NFC:tä, Lue tagi -painikkeesta aukeaa puhelimen kamera, jolla voit lukea QR-koodin.

IMG_1467

2) Tunnisteen lukeminen kolmannen osapuolen lukijalla

Jos käytät Trackinnoa älypuhelimesi selaimessa, tarvitset tunnisteen lukemiseen kolmannen osapuolen lukijan.

Voit ladata itsellesi QR-koodin lukusovelluksen tästä Android-puhelimeen ja tästä iOS-puhelimeen. Windows/Nokia-puhelimessa lukija on valmiina, ohjeita täällä. QR-koodin sijaan voit käyttää myös älypuhelimesi NFC-lukijaa. NFC-lukijan saat päälle samasta paikasta kuin esimerkiksi WLANin tai Bluetoothin. NFC-lukija sijaitsee puhelimen takaosassa.

Tunnisteen lukeminen QR-koodin lukusovelluksella
Avaa älypuhelimellasi QR-koodin lukusovellus. Lue koodi kohdistamalla mobiililaitteesi kamera QR-koodiin. Luku tapahtuu yleensä automaattisesti, mutta joissain ohjelmissa on erillinen skannaustoiminto. Äänimerkki tai puhelimen värinä kertoo skannauksen onnistuneen. Tämän jälkeen sovellus ohjaa sinut suoraan Trackinno-kalustonhallintapalveluun. Jos ei, paina näytölle ilmestynyttä linkkiä, jonka avulla siirryt palveluun.

Kalustonhallintapalvelun QR-kooditunnisteen luku

Tunnisteen lukeminen NFC-lukijalla
Varmista, että älypuhelimesi NFC-lukija on päällä. Etsi NFC-lukija älypuhelimen takaosasta liikuttamalla puhelinta Trackinno-tunnisteen päällä. Huomaa, että puhelin täytyy viedä hyvin lähelle tunnistetta, voit myös koskettaa puhelimella tunnistetta. Äänimerkki tai puhelimen värinä kertoo, kun oikea kohta on löytynyt ja koodin luku on onnistunut. Trackinno-kalustonhallintapalvelu aukeaa tällöin mobiililaitteesi selaimessa.

Kalustonhallintapalvelun NFC-tunnisteen luku

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä – support@trackinno.com.

<< Edellinen artikkeli | Seuraava artikkeli >>

Päivitetty viimeksi: kesäkuu 5, 2017

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Tähän liittyvät artikkelit