1. Koti
  2. Aloita tästä
  3. Käytän mobiililaitteella
  4. Kuinka aloitan Trackinno-palvelun käytön?

Kuinka aloitan Trackinno-palvelun käytön?

Voit aloittaa Trackinno-kalustonhallintapalvelun käytön lataamalla Trackinno-mobiilisovelluksen.

Lataa sovellus tästä Android-puhelimelle
Lataa sovellus tästä iPhonelle

Sovelluksen sijaan voit käyttää Trackinnoa myös älypuhelimesi selaimessa avaamalla  osoitteen service.trackinno.com.

Kirjaudu kalustonhallintapalveluun mobiililaitteella

Voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi Trackinno-palvelun sisäänkirjautumisessa. Aseta itsellesi uusi Trackinno-salasana tästä: service.trackinno.com/forgot. Tämän jälkeen voit kirjautua kalustonhallintapalveluun sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla.

Miksi ladata Trackinno Mobile -sovellus?

Lataamalla sovelluksen saat käyttöösi laajemmat ominaisuudet kuin käyttämällä selainversiota. Suurimman eron käytettävyyteen tuo sovelluksen Keräily-toiminto, jonka avulla voit lukea monta tunnistetta peräkkäin ja esimerkiksi ottaa kaikki luetut resurssit kerralla käyttöön. Selainversiossa keräilyä ei voi tehdä.

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä – support@trackinno.com.

Seuraava artikkeli >>

Päivitetty viimeksi: kesäkuu 1, 2017