1. Koti
  2. Aloita tästä
  3. Käytän tietokoneella
  4. Kuinka aloitan Trackinno-palvelun käytön?

Kuinka aloitan Trackinno-palvelun käytön?

Aloita Trackinno-kalustonhallintapalvelun käyttö avaamalla selaimella osoite service.trackinno.com, josta pääset kirjautumaan sisään palveluun.

Kalustonhallintapalvelu - Kirjaudu sisään

Voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi Trackinno-palvelun sisäänkirjautumisessa. Aseta itsellesi ensin uusi Trackinno-salasana painamalla ”Unohtuiko salasana?” -painiketta. Tämän jälkeen voit kirjautua kalustonhallintapalveluun sähköpostiosoitteellasi ja asettamallasi salasanalla.

Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä – support@trackinno.com.

Seuraava artikkeli >>

Päivitetty viimeksi: elokuu 15, 2016