Kojelauta

Kojelauta on Trackinno-kalustonhallintapalvelun yleisnäkymä, josta näet kokonaiskuvan kalustosi tilasta helposti ja nopeasti. Kojelauta-sivu tarjoaa tietoa resursseista, käytöistä, lapuista ja tiedostoista visuaalisessa muodossa.

Kojelauta-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Resurssit-osiosta näet, kuinka monta resurssia palveluun on rekisteröity. Klikkaamalla -ikonia pääset resurssilistalle. Viemällä hiiren tilakatsauskuvaajan päälle näet, montako resurssia on käytössä ja montako saatavissa. Klikkaamalla tilakatsauskuvaajan osia pääset näkemään kyseisessä tilassa olevat resurssit resurssilistalla.

Käytöt-osiosta näet käyttöjen lukumäärän. Klikkaamalla -ikonia pääset käytöt-listalle. Tilakatsauskuvaajasta näet käyttöjen tilat ja niiden lukumäärät: meneillään olevat käyttötapahtumat, resurssien varaukset ja myöhässä olevat eli käytön jälkeen palauttamattomat resurssit. Klikkaamalla kuvaajan osia pääset näkemään kyseisessä tilassa olevat käytöt.

Laput-osiosta näet, kuinka monelle resurssille on lisätty jokin lappu. Lappuja voivat olla esimerkiksi Rikki tai Vaatii huoltoa. Klikkaamalla -ikonia näet kaikki palveluun lisätyt lappuvaihtoehdot. Kuvaajassa yksi pylväs kuvaa aina tietyn lapun omaavien resurssien lukumäärää. Klikkaamalla pylvästä näet resurssit, joille on lisätty kyseinen lappu.

Tiedostot-osio kertoo resursseihin liitettyjen tiedostojen lukumäärän. Klikkaamalla -ikonia näet kaikki palvelussa resursseille lisätyt tiedostot.

Takaisin sisällysluetteloon

Omien pikakuvakkeiden luominen

Voit lisätä kojelaudalle pikakuvakkeiksi resurssit- ja käytöt-listoilla usein käyttämäsi suodattimet. Näin pääset kätevästi tarkastelemaan resursseja ja käyttöjä, jotka täyttävät määrittämiesi suodattimien ehdot. Pikakuvakkeet näkyvät kojelaudan vasemmassa yläreunassa. Oletuspikakuvakkeita ovat Minun resurssit ja Minun käytöt.

Takaisin sisällysluetteloon

Tukipyynnöt

Oikean alakulman pyöreää painiketta klikkaamalla saat auki chat-ikkunan, jonka kautta voit lähettää palautetta tai kysymyksiä Trackinnon tukipalveluun. Meille kaikki palaute on tervetullutta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen support@trackinno.com.

Huom.!

Tukipyyntöpainike on näkyvissä kaikilla palvelun työpöytäversion sivuilla.

Takaisin sisällysluetteloon

Päivitetty viimeksi: maaliskuu 6, 2017