Käyttäjät

Huom.!

Oletuksena tarvitset Administrator-tason käyttöoikeudet lisätäksesi uusia käyttäjiä ja tehdäksesi muutoksia Käyttäjät-sivulla. User- ja Manager-käyttäjät näkevät sivulla listan käyttäjistä.

Käyttäjät ovat henkilöitä, joille voidaan asettaa käyttöoikeuksia Trackinno-kalustonhallintapalveluun. Käyttäjät voivat toimia esimerkiksi resurssien haltijoina tai luoda resursseille käyttöjä.

Käyttäjät-sivun käyttöohje pitää sisällään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Voit tarkastella käyttäjiä valitsemalla vasemmalta Käyttäjät. Käyttäjät-sivulla näet listan kaikista käyttäjistä. Voit käyttää Suodata… -kenttää käyttäjien hakemiseen syöttämällä kenttään hakusanan. Listan viimeisenä sarakkeena on Toiminnot, josta voit joko  muokata käyttäjien tietoja,  poistaa käyttäjiä tai Screen Shot 2017-02-10 at 10.13.24 katsoa tietyn käyttäjän hallussa olevat laitteet.

kayttajat

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden käyttäjän lisääminen

Voit lisätä käyttäjiä palveluun kahdella tavalla: lisäämällä käyttäjiä manuaalisesti tai lähettämällä kutsuja.

Käyttäjän lisääminen manuaalisesti

Lisää uusi käyttäjä klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Uusi käyttäjä -painiketta. Syötä kenttiin uuden käyttäjän tiedot, tee kielivalinta ja valitse käyttäjälle rooli. Viimeistele klikkaamalla Luo käyttäjä.

Käyttäjän kutsuminen

Toinen tapa lisätä käyttäjiä Trackinno-kalustonhallintapalveluun on käyttää Kutsu käyttäjiä -toimintoa, joka löytyy Käyttäjät-sivun oikeasta yläkulmasta. Syötä ensin kutsun voimassaoloaika. Sen jälkeen klikkaa Luo kutsu -painiketta, jolloin palvelu luo linkin, joka on voimassa edellä valitsemasi määrän päiviä. Lähetä linkki kutsuttavalle henkilölle esimerkiksi sähköpostilla. Vastaanottaja saa linkistä auki rekisteröintilomakkeen. Uuden käyttäjän rekisteröidyttyä voit lisätä käyttäjälle roolin.

Tärpit ja vinkit

Jos haluat kutsua useampia käyttäjiä, voit lähettää saman linkin myös useammalle henkilölle. Sinun ei tarvitse luoda jokaiselle omaa linkkiä.

Takaisin sisällysluetteloon

Tietyn käyttäjän hallussa olevien resurssien näyttäminen

Klikkaamalla käyttäjälistan Toiminnot-sarakkeen  Screen Shot 2017-02-10 at 10.13.24 -painiketta näet, mitä laitteita kullakin käyttäjällä on hallussaan. Painikkeen klikkaaminen vie tietyn haltijan mukaan suodatetulle resurssilistalle.

Takaisin sisällysluetteloon

Käyttäjien roolit

Trackinno-kalustonhallintapalvelussa käyttäjien oletusrooleja ovat User (peruskäyttäjä), Manager (manageri) ja Administrator (ylläpitäjä). Rooli määrittää, mitä käyttöoikeuksia käyttäjällä palvelussa on. Rooleihin liittyvät käyttöoikeudet on esitetty alla olevassa taulukossa.

Käyttäjärooli Lisää/Poista Päivitä Tarkastele
Administrator Kaikki Kaikki Kaikki
Manager Resurssit Resurssit Kaikki
User Resurssit (ota käyttöön, palauta käytöstä, tee varaus) Resurssit, Sijaintipaikat, Käyttäjät, Historia

Mikäli haluat muutoksia käyttäjärooleihin, ota yhteyttä Trackinnon tukipalveluun palvelun oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta tai sähköpostitse (support@trackinno.com).

Takaisin sisällysluetteloon

Päivitetty viimeksi: toukokuu 9, 2017