Kalustoryhmät

Kalustoryhmien avulla voit ryhmitellä resursseja. Kalustoryhmä voi olla esimerkiksi yhden työkalulaatikon sisältö.

Kalustoryhmät-sivun käyttöohjeessa käsitellään seuraavat asiat:

Klikkaa yllä olevia linkkejä siirtyäksesi haluamaasi kohtaan.

Yleiskatsaus

Voit lisätä ja muokata kalustoryhmiä Kalustoryhmät-sivulta. Siirry sivulle Asetukset-valikosta, jonka saat auki klikkaamalla sähköpostiosoitettasi oikeasta yläkulmasta.

kalustoryhmat

Kalustoryhmät-sivulla näet listan palveluun lisätyistä ryhmistä. Voit Kalustonhallintapalvelu - Muokkaa malleja muokata, Kalustonhallintapalvelu - Poista malleja poistaa ja lisätä ryhmiä sivulta.

Takaisin sisällysluetteloon

Uuden ryhmän lisääminen

Lisää uusi ryhmä klikkaamalla +Uusi resurssiryhmä Kalustoryhmät-sivun oikeasta yläkulmasta. Lisää uudelle ryhmälle nimi ja valitse ryhmään kuuluvat resurssit. Klikkaa lopuksi Luo.  Tämän jälkeen voit esimerkiksi hakea helposti ryhmään kuuluvat resurssit resurssilistalta.

kalustoryhmat-uusi

Huom.!

Voit lisätä uuden ryhmän myös suoraan Resurssit-sivulta. Lue lisää täältä.